ZAMJENA ARTIKLA

Ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite zamjeniti artikal ili da ste dobili artikal koji nije onaj koji ste naručili, potrebno je da nas kontaktirate putem telefona: 053/811-865 ili putem maila [email protected].

Kada nas kontaktirate potrebno je da imate broj računa ili otpremnice, šifru artikla koji ste naručili, šifru artikla koji je stigao kao I razlog zamjene.

Nakon kontaktiranja zamjenu artikla je moguće izvršiti lično u nekoj od naših poslovnica u Modriči, Bijeljini, Brodu.

Prilikom povratka robe obavezno je robu vratiti u ispravnom I nekorišćenom stanju I u originalnom neoštećenom pakovanju, pri čemu je neophodno priložioti  I originalni fiskalni isječak.

Prilikom prijema proizvoda utvrdit će se da li je proizvod ispravan I neoštećen, ukoliko se utvrdi da je nastupilo fizičko oštećenje ili neka druga neispravnost proizvoda krivicom kupca, odbiće se zamjena I proizvod će biti vraćen kupcu.

Artikal koji želite zamjeniti je moguće mjenjati samo uz prethodni kontakt.

ROK ZAMJENE

Proceduru zamjene artikla je moguće pokrenuti najkasnije u roku 7 dana od datuma prijema proizvoda.

GARANCIJA

Fizička oštećenja ne podliježu garanciji.

REKLAMACIJE

Prilikom podnošenja reklamacije na proizvod gdje su se pojavile neusaglašenosti u smislu odredbi zakona o zaštiti potrošača, molimo vas da nas kontaktirate pozivom na broj telefona: 053/811-865 ili putem maila [email protected] te nam dostavite vaše podatke sa imenom, prezimenom, adresom I opišete kakav problem imate.

Ako ste primili pošiljku I ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 48h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom ili obavijestite na mail kakav problem je nastupio.

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 7 dana od prijema reklamacije pisanim ili elektronskim putem, odgovorićemo na izjavljenu reklamaciju I obavestit ćemo vas o daljem postupku.

U slučajevima kada nismo u mogućnosti da procjenimo opravdanost reklamacije, zadržavamo pravo da potražimo stručno mišljenje o opravdanosti zahtjeva kod nadležnih instituta u Bosni I Hercegovini. Troškove vještačenja snosi Optika Fokus online prodaja. Na osnovu vještačenja I rješenja nadležnog instituta izvršit ćemo dalje korake.

You can`t add more product in compare