Optika Fokus Vam omogućava korištenje usluga i sadržaja web prodavnice u skladu sa dole navedenim uslovima korištenja. Smatra se da ste upoznati sa uslovima ukoliko koristite bilo koji dio stranice, kao i da prihvatate korištenje sadržaja ove web stranice samo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Podatci o firmi:

OPTIKA FOKUS

Adresa: Modriča 74480 , Cara Lazara 16, BiH

Tel: 053/811-865

Email: [email protected]

Web: www.optikafokus.net

Broj računa: 5676512500013929

JIB: 4500684630005

Šifra djelatnosti: 47.74 trgovina na malo medicinskom robom i ortopedskim pomagalima u specijalizovanim prodavnicama.

Molimo Vas da prije korištenja naših usluga, pažljivo pročitate uslove, jer svaka posjeta na našoj stranici kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u cjelosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

Optika Fokus Vam omogućava korištenje usluga i sadržaja svoje web prodavnice, a uslovi korištenja se primjenjuju na sve sadržaje i usluge optikafokus.net stranice.

Optikafokus.net ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korištenje bilo kog dijela portal, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Optika fokus može promjeniti uslove korištenja u bilo kojem trenutku ažuriranjem ovog dokumenta. Posjetite ovu stranicu prilikom korištenja da bi ste pregledali uslove koji trenutno važe, zato što su oni za Vas obavezujući.


VEZE SA DRUGIM WEB LOKACIJAMA

Stranica optikafokus.net ne koristi veze prema drugim web lokacijama, ukoliko posjetite bilo koju web lokaciju koja nije u domeni optikafokus.net mi nemamo kontrolu i ne snosimo odgovornost za druge lokacije, samim tim i ne možemo da dajemo nikakve izjave vezano za druge web lokacije.

KUPOVINA PROIZVODA

Kupovinu robe je moguće izvršiti kada ste naš registrovan korisnik, kao i ostavljanjem Vaših podataka bez registracije što je moguće označiti na formi u kojoj vršite narudžbu.

Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je da na vrhu stranice kliknete na ikonu korpe prilikom čega ćete moći izvršiti dalju narudžbu.

Ukoliko se predomislite oko kupovine određenog artikla, isti možete izbaciti iz korpe klikom na dugme x pored proizvoda.

Plaćanje proizvoda je trenutno moguće izvršiti samo prilikom preuzimanja robe od strane kurira.

Narudžba je završena klikom na dugme poruči, prikazat će Vam se obavještenje o uspješno poslanoj narudžbi, te ćete zaprimiti email na email adresu koju ste ostavili prilikom registracije, ili popune informacionih podataka. Nakon toga ćete dobiti email u kojem Vam potvrđujemo i odobravamo narudžbu.

Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati putem email: [email protected] , ili telefonom: 053/811-865.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Zaštita Vaših ličnih podataka nam je veoma važna. Vaši lični podaci se čuvaju na taj način da nisu dostupni trećim licima.
Vaši lični podaci se koriste isključivo u svrhu interne obrade ili upita od strane firme optikafokus.net. Vaši lični podaci se ne proslijeđuju trećim licima. Na upit Vas informišemo o Vašim ličnim podacima koji su sačuvani. Vi na to imate zakonsko pravo.
Korišćenju Vaših podataka možete se u svakom trenutku usprotiviti i naložiti njihovo brisanje. Ovo je u svakom trenutku neslužbeno moguće putem E-mail-a na: [email protected]
Sve naše stranice možete opozvati, bez da morate da navedete Vaše ime ili lične podatke. Mi zadržavamo zakonske propise.

You can`t add more product in compare