ROK ISPORUKE

Nakon potvrde o kreiranoj narudžbini, narudžba ulazi u status obrade. Nakon obrade bićete obavješteni I promjeni statusa Vaše porudžbine putem email-a.

Rok isporuke je 2-5 radnih dana. Porudžbine kreirane subotom šaljemo u ponedeljak.

Nakon email obavještenja da je vaša narudžba zaprimljena rok isporuke je maksimalno do 5 dana.

Ukoliko poručujete veći broj artikala, moguće je da vam cjelokupna porudžbina stigne u nekoliko paketa sa nekoliko dana razmaka.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri eksterne firme koja vrši dostavu robe za firmu “Optika Fokus”, pri prijemu pošiljke iz naše prodavnice dostavljaju robu u roku od 12h – 24h molimo Vas da u tom roku budete na adresi Vi ili neko ko može da preuzme pošiljku.

Prilikom preuzimanja paketa omogućeno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena I posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke I odmah nas obavijestite, pozivom na broj: 053/811-865 ili putem maila: [email protected].

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči maksimalno dva puta, uobičajena praksa je da ako ne uspije to da uradi da vas pozove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe I ugovori novi termin isporuke. Ukoliko je nemoguće da Vas pronađe I na taj način u novo dogovoreno vrijeme pošiljka nam se vraća.

CIJENA ISPORUKE

Cijena isporuke je besplatna za sve narudžbe.

ZEMLJE U KOJE SE ROBA DOSTAVLJA

Trenutno dostavu vršimo samo u Bosni I Hercegovini.

You can`t add more product in compare